Logo da.boatexistence.com

Hvordan hilser Mary på sin kusine?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan hilser Mary på sin kusine?
Hvordan hilser Mary på sin kusine?

Video: Hvordan hilser Mary på sin kusine?

Video: Hvordan hilser Mary på sin kusine?
Video: Смерть в отеле: Что произошло с девушкой, которую никто не знал? 2024, Kan
Anonim

Mary besøger sin kusine Elizabeth når de begge venter deres babyer Elizabeths baby "sprang i maven", da Mary trådte ind i huset og kaldte en hilsen. Denne hændelse viser, at selvom de endnu ikke er født, anerkender Johannes Jesu overlegenhed og erkender, at Jesus er Guds søn.

Hvornår besøgte Mary sin kusine?

Mary besøger sin slægtning Elizabeth; de er begge gravide: Maria med Jesus og Elisabet med Johannes Døberen. Maria forlod Nazareth umiddelbart efter bebudelsen og gik "ind i bjerglandet … til en by i Juda" (Luk 1:39) for at passe sin kusine ( Lukas 1:36) Elizabeth.

Hvem blev sendt til Mary, hvordan hilste han på hende, hvor har du ellers hørt denne hilsen?

Nu i den sjette måned blev englen Gabriel sendt fra Gud til en by i Galilæa, ved navn Nazareth, til en jomfru, der havde lovet at blive gift med en mand, hvis navn var Josef, af Davids hus. Jomfruens navn var Maria. Da englen var kommet ind, sagde han til hende: "Vær hilset, elskede. Herren er med dig. "

Hvem fort alte Mary, at Elizabeth var gravid?

Lukasevangeliet siger, at englen Gabriel kom til Maria for at fortælle hende, at hun ville føde en søn. Englen sagde til Maria, at hun skulle kalde sin søn Jesus. Englen sagde også, at Jesus ville frelse mennesker fra deres synder. Maria spurgte englen, hvordan hun kunne være gravid, da hun var jomfru.

Vidste Mary, at Elizabeth var gravid?

Matthew Henry kommenterer, Mary vidste, at Elizabeth var med barn, men det ser ikke ud til, at Elizabeth var blevet fort alt noget om, at hendes slægtning Mary var designet til moderen til Messias, og derfor må den viden, hun ser ud til at have haft om den, være kommet ved en åbenbaring, som ville være en stor …

Anbefalede: