Logo da.boatexistence.com

Hvem spillede tamburin på dagstur?

Indholdsfortegnelse:

Hvem spillede tamburin på dagstur?
Hvem spillede tamburin på dagstur?

Video: Hvem spillede tamburin på dagstur?

Video: Hvem spillede tamburin på dagstur?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

De første to takter består af en pause i al instrumentering undtagen Georges dobbeltsporede riff og Johns dobbeltsporede tamburrysten. Ringo gentager sit tom-rulle og bækkenstyrt for at indlede resten af rytmesektionen og afslutte de to andre takter af denne intro.

Hvilke guitarer brugte Beatles på Day Tripper?

Guitarerne brugt af Fab Four var '63 Hofner-bassen, '64 Rickenbacker 325 og Gretsch Tennessean Den 23. november 1965 filmede The Beatles en mimet optræden promo-klip af "Day Tripper". Guitarerne, der blev brugt på dette klip, var '63 Hofner bas, '64 Rick 325 og Gibson ES-345.

Hvem spillede tamburin i Beatles?

Starr havde kun sluttet sig til gruppen et par uger tidligere, og Martin var ikke solgt på sin lyd. Han bad Starr om at spille tamburin på "Love Me Do" og maracas på "P. S. I Love You,” singlens B-side. Starr, fornærmet, var cool over for Martin i årevis, selvom produceren senere undskyldte.

Hvad var bagsiden af Day Tripper?

"Hjælp!" "Day Tripper" er en sang af det engelske rockband Beatles, der blev udgivet som en dobbelt A-sidesingle med " We Can Work It Out" i december 1965.

Hvem skrev guitarriffet til Day Tripper?

John Lennon havde den første idé til 'Day Tripper' og samarbejdede med McCartney for at fuldende sangen. Skrevet i Kenwood, Lennons hus i Weybridge, Surrey i oktober 1965, er sangen baseret på en 12-takters blues i E, der skifter en tone (F) til omkvædet.

Anbefalede: