Logo da.boatexistence.com

Hvad er områdenummer for panoramaby?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er områdenummer for panoramaby?
Hvad er områdenummer for panoramaby?

Video: Hvad er områdenummer for panoramaby?

Video: Hvad er områdenummer for panoramaby?
Video: Top 10 bedste steder at besøge i Tjekkiet Rejseguide 2024, Kan
Anonim

Panorama City er et kvarter i byen Los Angeles, Californien, i San Fernando Valley. Det har en generelt ung aldersgruppe samt den højeste befolkningstæthed i dalen. Etnisk set er mere end halvdelen af dens befolkning født i udlandet, en højere procentdel end Los Angeles som helhed.

Hvilken landekode er 747?

Områdenummer 818 og 747 er California områdenumre, der primært dækker San Fernando Valley-regionen i Los Angeles County, Californien. Områdenummer 818 blev oprettet i en opdeling fra områdenummer 213 den 7. januar 1984.

Er Panorama City et dårligt område?

Panorama City er i den 15. percentil for sikkerhed, hvilket betyder, at 85 % af byerne er mere sikre, og 15 % af byerne er farligere… Kriminalitetsraten i Panorama City er 52,17 pr. 1.000 indbyggere i løbet af et standardår. Folk, der bor i Panorama City, anser generelt den sydlige del af byen for at være den sikreste.

Hvad er Panorama City kendt for?

Panorama City er et kvarter i byen Los Angeles, Californien, i San Fernando Valley. … Kendt som dalens første planlagte samfund efter en overgang fra landbrug til et boligboom efter Anden Verdenskrig, har den produceret adskillige bemærkelsesværdige beboere.

Er Panorama City et godt kvarter?

At bo i panoramaby har været en overordnet okay oplevelse. Jeg vil gerne se mindre kriminel aktivitet i nabolaget i fremtiden og venligere mennesker. Der er meget pendlertransport. Kriminalitetsraterne er lave.

Anbefalede: