Logo da.boatexistence.com

Kan du spise lavendelstoechas?

Indholdsfortegnelse:

Kan du spise lavendelstoechas?
Kan du spise lavendelstoechas?

Video: Kan du spise lavendelstoechas?

Video: Kan du spise lavendelstoechas?
Video: Spanish lavender (Lavandula stoechas) 2024, Kan
Anonim

Disse lavendel har den sødeste duft blandt alle lavendelarter, som skaber smag i madlavningen. bladene og stilkene af lavendelplanter kan bruges til kulinariske formål, men især blomsterne giver retterne en subtil sød citrussmag.

Hvilke typer lavendel er spiselige?

Sorterne 'Hidcote' (Lavandula angustifolia 'Hidcote') og 'Munstead' (Lavandula angustifolia 'Munstead') bringer en dejlig aroma og smag til køkkenet. 'Hidcote' spiselig lavendel åbner dybere violet-blå blomster, der kan prale af en rig frugtagtig smag.

Hvilken slags lavendel er ikke spiselig?

Lavandula X Intermedia har således også en kamferduft, selvom den ikke er så stærk som Latifolia-lavendel. Sorter i arten Lavandula X Intermedia betragtes således ikke ofte som spiselig lavendel.

Kan du spise lavendelblade?

Lavendels blade, kronblade og blomstrende spidser kan bruges rå i salat. Du mangler kun lidt. Fantastisk smag og farve. Bladene, kronbladene og blomstringsspidserne kan også tilføjes til supper, pastasaucer og gryderetter.

Er alle lavendelarter spiselige?

Der er mange, mange typer kulinariske lavendelkultivarer, men de fleste af dem er typer af ægte lavendel vs. … intermedia) er spiselig, som al lavendel, men dens smag kan være harpiksagtig og skarp. En Lavandin-type vil få en ret til at smage bitter.

Anbefalede: