Logo da.boatexistence.com

I star wars, hvad er aleen?

Indholdsfortegnelse:

I star wars, hvad er aleen?
I star wars, hvad er aleen?

Video: I star wars, hvad er aleen?

Video: I star wars, hvad er aleen?
Video: Film Theory: The Uncomfortable Truth about the Jedi Order (Star Wars: Jedi are Evil) 2024, Kan
Anonim

Aleen var en klippeplanet beliggende i Bright Jewel-sektoren, i galaksens Mid Rim. Det var hjemsted for den lille, overfladeboende Aleena-art og en selvlysende trælignende art, Kindalo.

Hvor er Aleen?

En stenet, tempereret verden fundet i galaksens midterkant, planeten Aleen er kendt for sine venlige, larmende indfødte, Aleena, som har rejst gennem galaksen. Under Aleens jord er andre civilisationer, ukendte for overfladeverdenen eller for republikken.

Hvad skete der med Anaxis?

Efter klonkrigene blev Anaxes ødelagt af en katastrofal begivenhed, der menes at være resultatet af en katastrofal hovedreaktorfejl, der detonerede et massivt lager af hypermatter på skibsværfterne. Det eneste, der var tilbage af planeten, var et asteroidebælte.

Hvad repræsenterer republikken i Star Wars?

Ofte omt alt som Republikken, Den Galaktiske Republik styrede galaksen før klonkrigene og fremkomsten af Det Galaktiske Imperium Republikken var allieret med Jedi-ordenen og styrede universet gennem det galaktiske senat. Republikkens insignier var et otte-eget tandhjul.

Er der roy alty i Star Wars?

De ældre huse var galaksens samlede arvelige kongehuse og omfattede sådanne monarkier som House of Organa og Carise Sindians familie. … Planeter, der var styret af monarkier, omfattede Hynestia, Naboo, Alderaan, Zygerria, Mon Cala, Onderon, Shu-Torun og Toydaria.

Anbefalede: