Logo da.boatexistence.com

Hvad er acolyte star wars?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er acolyte star wars?
Hvad er acolyte star wars?

Video: Hvad er acolyte star wars?

Video: Hvad er acolyte star wars?
Video: Звёздные Войны: Пробуждение Фарса 2024, Kan
Anonim

“The Acolyte” er en mysterie-thriller, der vil tage seerne med ind i en galakse af skyggefulde hemmeligheder og nye kræfter fra mørke sider i de sidste dage af Den Høje Republiks æra I Hvis du ikke ved det, var højrepublikkens æra et par hundrede år før den periode, der blev vist i filmene, hvor republikken var på sit højeste.

Skal Yoda være i acolyte?

Og nu, ifølge en rapport fra insider Daniel Richtman, vil Yoda også optræde i det kommende Star Wars: The Acolyte-show på Mouse Houses streamingtjeneste. …

Vil Darth-plage være i akolytten?

Da vi ved, at The Acolyte er indstillet på at udforske "emerging dark-side powers", virker det yderst sandsynligt, at Darth Plagueis - som ville have været i sit livs bedste i denne æra - vil dukke op.

Vil akolytten være live-action?

Star Wars-galaksen forgrener sig på nogle interessante måder i de kommende år, herunder med Star Wars: The Acolyte. Live-action-serien vil udspilles i de sidste dage af den høje republiks kanon-æra, og er blevet bekræftet, at den bliver drevet af Russian Doll og Sleeping With Other People's Leslye Headland.

Er Asajj Ventress en akolyt?

Organisationsinformation

A Dark Acolyte, også kaldet en Sith-akolyt, var en titel holdt under Clone Wars af Asajj Ventress og Savage Opress under deres tid under Grev Dooku.

Anbefalede: