Logo da.boatexistence.com

Kan jeg gifte mig i Storbritannien på besøgsvisum?

Indholdsfortegnelse:

Kan jeg gifte mig i Storbritannien på besøgsvisum?
Kan jeg gifte mig i Storbritannien på besøgsvisum?

Video: Kan jeg gifte mig i Storbritannien på besøgsvisum?

Video: Kan jeg gifte mig i Storbritannien på besøgsvisum?
Video: Can I get married in the UK on a Tourist visa or visitor visa? 2024, Kan
Anonim

Kan jeg gifte mig i Storbritannien på et besøgsvisum? Nej, en af betingelserne for Standard Visitor Visa er, at du ikke må have til hensigt at gifte dig eller indgå et civilt partnerskab, mens du er i Storbritannien. Du skal i stedet ansøge om et Marriage Visitor Visa.

Kan du blive gift i England på et turistvisum?

Kommer til Storbritannien for at blive gift

Når du besøger Storbritannien på et standard besøgsvisum, kan du ikke give besked om et ægteskab, blive gift eller indgå et civilt partnerskab,du skal ansøge om et besøgsvisum for ægteskab for at kunne gøre det.

Kan jeg gifte mig med nogen på besøgsvisum?

Kan jeg gifte mig med en amerikansk statsborger på et turistvisum? Det korte svar er: ja, du kan blive gift i USA, mens du er på et B-1/B-2 turistvisum eller på et visumfritagelsesprogram. … Faktisk har du endda lov til at komme til USA som besøgende med den ene intention om at blive gift.

Hvor lang tid tager det at få et besøgsvisum for ægteskab i Storbritannien?

Når du har ansøgt online, bevist din identitet og fremlagt dine dokumenter, vil du norm alt få en afgørelse om dit visum inden for 3 uger.

Kan ikke-britiske statsborgere blive gift i Storbritannien?

Hvis du eller din partner er fra lande uden for Storbritannien

Du skal ansøge om visum for at blive gift eller indgå et civilt partnerskab i Storbritannien, hvis du: ikke er britisk eller irsk statsborger. har ikke ubestemt orlov for at blive i Storbritannien. ikke har afviklet eller forudafregnet status under EU-afviklingsordningen.

Anbefalede: