Logo da.boatexistence.com

Dør pil i sarajevos cellist?

Indholdsfortegnelse:

Dør pil i sarajevos cellist?
Dør pil i sarajevos cellist?

Video: Dør pil i sarajevos cellist?

Video: Dør pil i sarajevos cellist?
Video: Welcome.to.Sarajevo - Albinoni's Adagio G in mirror 2024, Kan
Anonim

Arrow, en snigskytte for Sarajevo-militsen, iagttager tre soldater gennem kikkerten på hendes pistol. … For hver person, soldaterne er i stand til at dræbe, dør lidt mere af det Sarajevo, som Arrow husker.

Hvordan ender cellisten i Sarajevo?

Den nat venter Arrow i sin lejlighed på, at soldaterne kommer og henter hende. Hun har beskyttet cellisten gennem hans 22 dages mindesmærke. Hun genvinder nu sit gamle navn – Alisa – og accepterer døden i stedet for at fortsætte med at dræbe af had.

Hvad repræsenterer pilen i Sarajevos cellist?

Nermin tager Arrow til en gade i hjertet af byen, hvor en mortergranat ødelagde et bageri og dræbte 22 mennesker for ikke længe siden.… I det grå af belejrede Sarajevo - som repræsenterer krigstidens dystre monotoni - minder cellistens farvede instrument Arrow om fortidens følelser og lykke i byen

Hvordan beskytter pilen cellisten?

Hun blev ansat som snigskytte med til opgave at forsvare byen mod belejringen, men hendes talenter blev derefter flyttet til et andet projekt. Hun fik til opgave at forsvare cellisten under hans optræden. Da isen repræsenterer Arrow før krigen, repræsenterer hendes riffel, hvem hun er under krigen.

Dør Emina?

Emina bliver skudt af en snigskytte og viser Dragan, hvor svært det er at opføre sig heroisk, da han ikke er i stand til at gøre noget for at beskytte eller hjælpe hende.

Anbefalede: