Hvad er apollonias rigtige navn?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er apollonias rigtige navn?
Hvad er apollonias rigtige navn?

Video: Hvad er apollonias rigtige navn?

Video: Hvad er apollonias rigtige navn?
Video: Kapsejlads 2022 - medicinerDAK (Umbilicus) 2024, Oktober
Anonim

Patricia Apollonia Kotero er en amerikansk sangerinde, skuespillerinde, tidligere model og talent manager. Hun er kendt for at medvirke i Princes film fra 1984 Purple Rain og for at have været forsanger i pigegruppen Apollonia 6.

Hvilken etnicitet er Apollonia?

Tidligt liv. Kotero blev født i San Pedro, Californien, datter af immigranter fra Mexico, og den ældste af seks børn. Hendes far, Victor, var restaurantchef, og hendes mor, Socorro, var en ældreplejer. Hun droppede ud af skolen som 16-årig for at forfølge en karriere som model.

Er Apollonia og Vanity den samme person?

Apollonia Kotero er en sangerinde og skuespillerinde, der blev berømt i 1984 med sin hovedrolle som "Apollonia" over for Prince i filmen "Purple Rain"." Kotero blev hentet for at erstatte Vanity i filmen, såvel som i gruppen Vanity 6, som blev omdøbt til Apollonia 6.

Hvor gammel er Apollonia i The Godfather?

Apollonia var seksten eller sytten på det tidspunkt. Calò og Fabrizio fort alte Michael, at han var blevet ramt af, hvad italienerne kalder "tordenskoldet" - en kraftig, næsten farlig længsel hos en mand efter en bestemt kvinde.

Hvor meget er Prince værd?

I 2021 fastslog IRS, at Princes ejendom er $163,2 millioner værd.

Anbefalede: