Logo da.boatexistence.com

Hvor er helvedes køkken optaget?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er helvedes køkken optaget?
Hvor er helvedes køkken optaget?

Video: Hvor er helvedes køkken optaget?

Video: Hvor er helvedes køkken optaget?
Video: SJOVE DANSKE KLIP 2024, Kan
Anonim

Siden den fjerde sæson har Hell's Kitchens spillested været placeret på 8660 Hayden Place i Culver City. Ifølge Arthur Perkins er lydscenen kun åben for publikum, når der optages.

Hvor er Hell's Kitchen Las Vegas optaget?

Det ligger inde i Caesar's Palace Casino i ingen ringere end Las Vegas, Nevada! Der er også et par andre Gordon Ramsay-restauranter, hvoraf en jeg har spist i.

Er Hell's Kitchen en egentlig restaurant?

I betragtning af alt blodbadet kan restauranten nogle gange føles omtrent så fjern fra virkeligheden, som det er muligt at være. Men ikke kun er den berygtede Hell's Kitchen-restaurant et rigtigt sted, det er faktisk bare en del af Gordon Ramsays voksende madlavningsimperium.

Hvor er Hell's Kitchen 2020?

Denne sæson var oprindeligt planlagt til at blive sendt i sommeren 2020, men på grund af COVID-19-pandemien blev den skubbet tilbage til januar 2021. Denne sæson blev optaget i Caesars Entertainment Studios i Las Vegas (4165 Koval Ln), som stedet for Hell's Kitchen-restauranten.

Er Masterchef og Hell's Kitchen optaget samme sted?

Senest har showet fundet sit hjemsted i 3 Mills Studio i East London. Det er ikke det eneste madlavningsshow, der er blevet filmet i studierne: Hell's Kitchen og Gordon Ramsay: Cookalong Live brugte også pladsen til optagelser.

Anbefalede: