Logo da.boatexistence.com

Hvilken episode bliver Beckett skudt?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken episode bliver Beckett skudt?
Hvilken episode bliver Beckett skudt?

Video: Hvilken episode bliver Beckett skudt?

Video: Hvilken episode bliver Beckett skudt?
Video: 4 SCARY GHOST Videos Caught On Camera 2024, Kan
Anonim

I sæson tre-finalen "Knockout", efter at Beckett er blevet skudt af en snigskytte, fortæller Castle hende, at han elsker hende.

Får Castle og Beckett en baby?

I epilogen af showet - syv år efter slutningen af sæson 8, har Castle og Beckett tre børn, selvom Beckett endnu ikke har stillet op til statens senat, og Castles skrift er ikke nævnt.

Hvad skete der med Beckett på slottet?

I serien er Beckett en no-nonsense detektiv, der i starten hader tanken om at arbejde med Castle. Men med tiden begyndte de to til sidst at arbejde godt sammen og blev senere venner. … I sæson 7 fik seerne, hvad de altid havde ønsket sig, da Beckett og Castle blev gift

Bliver Beckett og Castle skilt?

"Virkeligheden er, at de virkelig har været sammen siden sæson fem," bemærkede Alexi Hawley til The Hollywood Reporter. "Brylluppet var i sidste sæson, men som par har de været sammen og glade i flere sæsoner nu. For os tænkte vi, 'Lad os kaste en forhindring i vejen. ' Ingen bliver skilt.

Hvorfor blev Kate Beckett fyret?

I "Need to Know" blev Kate imidlertid fyret efter at hun tippede pressen, hvilket hjalp en uskyldig russisk statsborger med at flygte fra sin kriminalitetsplagede familie og fumle CIA's forsøg på at bruge hende via afpresning.

Anbefalede: