Logo da.boatexistence.com

Hvor blev skytten skudt?

Indholdsfortegnelse:

Hvor blev skytten skudt?
Hvor blev skytten skudt?

Video: Hvor blev skytten skudt?

Video: Hvor blev skytten skudt?
Video: Конец пути: как деньги обесценились 2024, Kan
Anonim

Filmens ekspansive udendørsscener blev optaget på lokation i Carson City Bond Rogers' pensionat er Krebs-Peterson House fra 1914, der ligger i Carson Citys historiske boligkvarter. Bøgeturen blev skudt i Washoe Lake State Park i Washoe Valley mellem Reno og Carson City.

Har John Wayne haft kræft under optagelserne til The Shootist?

Wayne ønskede desperat at lave endnu en film, men studieledere var bange for hans forværrede helbred. … I modsætning til hvad mange fans tror, havde Wayne ikke kræft, mens han lavede The Shootist. Den var stadig i remission efter hans vellykkede operation i 1964, der fjernede hele hans venstre lunge og fire ribben.

Var JB-bøger en rigtig revolvermand?

Han spiller J. B. Books, en karakter baseret på den virkelige revolvermand John Wesley Hardin, som tog en juragrad i et fængsel i Texas og senere blev skudt ned på Acme Saloon i El Paso. I The Shootist, udgivet i 1976, er Books kommet til Carson City, Nev., for at se sin gamle ven Doc Hostetler (James Stewart).

Hvilket år er The Shootist sat i?

Det er 1901: Han har overlevet sit århundrede. Et savben i den næste stat har givet ham den dårlige nyhed, og nu vil han gerne høre den fra Doc Hostetlers læber, som plejede ham tilbage til helbred efter en voldsom eftermiddag for tyve år siden.

Hvorfor hadede Frances Bavier Andy?

Andy Griffith og Frances Bavier kom ikke sammen under serien. Ifølge Griffith og Howard Morris var Bavier ekstremt følsom og ærgrede sig over sin rolle som tante Bee. Andy Griffith fort alte oprindeligt Don Knotts, at han kun ønskede at lave showet i fem år.

Anbefalede: