Logo da.boatexistence.com

Blev Superman og Lois aflyst?

Indholdsfortegnelse:

Blev Superman og Lois aflyst?
Blev Superman og Lois aflyst?

Video: Blev Superman og Lois aflyst?

Video: Blev Superman og Lois aflyst?
Video: Man of Steel - It's not an S (2013) 2024, Kan
Anonim

Den gode nyhed er, at serien fik en tidlig fornyelse af The CW, som annoncerede i marts, at den ville være tilbage for en anden sæson. Superman & Lois blev fornyet blot en uge efter dets første afsnit havde debut, og det er en af de hurtigste, der sker på The CW.

Hvorfor blev Lois og Clark aflyst?

Lois & Clark blev aflyst på grund af et hurtigt fald i seertal i løbet af seriens fjerde sæson.

Kommer der en sæson 2 af Superman and Lois?

Superman & Lois skal vende tilbage i 2022 Superman & Lois, det overraskende populære CW-show er klar til at vende tilbage til en anden sæson. En frisk trailer bag kulisserne blev afsløret ved DC FanDome-begivenheden af showets stjerner Elizabeth Tulloch og Alex Garfin, som spiller henholdsvis Lois Lane og Jordan Kent.

Vil dommedag være i Superman og Lois?

The Arrowverse har muligvis smart sat DC Comics-skurken Doomsday op som en future stor dårlig for Superman & Lois, potentielt som en stor crossover. … Selvom der ikke har været en større Arrowverse-crossover på grund af den globale pandemi, var den sidste, som CW gjorde, en massiv game-changer for shows fremover.

Blev Superman og Lois aflyst?

Superman & Lois sæson 1 slutter den 17. august. … Den gode nyhed er, at serien fik en early renewal af The CW, som annoncerede i marts, at det ville være tilbage for en anden sæson. Superman & Lois blev fornyet blot en uge efter dets første afsnit havde debut, og det er en af de hurtigste, der sker på The CW.

Anbefalede: