Logo da.boatexistence.com

Kan lois forstå stewie?

Indholdsfortegnelse:

Kan lois forstå stewie?
Kan lois forstå stewie?

Video: Kan lois forstå stewie?

Video: Kan lois forstå stewie?
Video: Stewie y la Noche de Brujas 2024, Kan
Anonim

Understanding Stewie er et tilbagevendende tema i Family Guy. Det har altid været ret tvetydigt, om Lois kan forstå Stewie Nogle karakterer ser aldrig ud til at reagere direkte på Stewies kommentarer, mens andre karakterer, såsom Brian, adskillige gange har bevist, at de godt kan forstå ham..

Kan Lois høre Stewie tale?

MacFarlane fortsatte med at sige, at Brian altid hører Stewie, og på det seneste gør Chris det også, men forfatterne stræber norm alt efter, at Peter, Lois og Meg ikke hører ham.

Hvorfor er Brian den eneste, der forstår Stewie?

Dette er fordi han lige pludrede en lang sætning med baby-speak i stedet for at sige noget forståeligt. Først da Stewie ændrede sit ordforråd til et lille barns, hvor de kunne forstå ham og begyndte at grine.

Kan Stewie forstås?

Der er meget debat om, hvilke karakterer i Family Guy der kan forstå Stewie. I et interview sagde MacFarlane, at alle dybest set kan forstå ham, men de ignorerer ham eller tænker bare ved sig selv "åh, hvor er han sød", når han taler.

Kan Family Guy forstå Brian?

Ja, familien har forstået Brian for hele showet. … Men familien forstår nogle gange ikke Stewie. Det er ret forvirrende, da de i nogle episoder vil forstå ham, men i andre vil de ikke forstå ham.

Anbefalede: