Logo da.boatexistence.com

Når en telefon er låst op, hvad betyder det?

Indholdsfortegnelse:

Når en telefon er låst op, hvad betyder det?
Når en telefon er låst op, hvad betyder det?

Video: Når en telefon er låst op, hvad betyder det?

Video: Når en telefon er låst op, hvad betyder det?
Video: What is an unlocked phone? Tech Talk from The Lab. 2024, Kan
Anonim

En ulåst telefon er en telefon, der ikke er knyttet til nogen bestemt operatør, mens en universel telefon ikke er bundet til noget specifikt netværk I mange tilfælde er telefoner både ulåste og universel. … Her i USA er AT&T og T-Mobile f.eks. GSM-netværk, mens Sprint og Verizon bruger CDMA.

Kan du sætte et hvilket som helst SIM-kort i en ulåst telefon?

Du kan ofte skifte dit SIM-kort til en anden telefon, forudsat at telefonen er låst op (hvilket betyder, at den ikke er knyttet til en bestemt udbyder eller enhed) og den nye telefon vil acceptere SIM-kortet. Alt du skal gøre er at fjerne SIM-kortet fra den telefon, det er i i øjeblikket, og derefter placere det i den nye ulåste telefon.

Hvad sker der, når en telefon er låst op?

En ulåst telefon har enten ikke softwarelåsen på sig, eller nogen var i stand til at få en kode, der låser softwaren op. Når en enhed er låst op, , kan du springe SIM-kortet ud og sætte et andet SIM-kort i og få service.

Er en ulåst telefon i orden?

Ulåste telefoner har Mindre Bloatware Og selvom du låser en mobilmodeltelefon op og skifter operatør, vil du stadig sidde fast med bloatwaren. Det er ikke tilfældet med fabrikslåste telefoner. Selvom de stadig kører deres producenters versioner af Android, er de i det mindste ikke tynget af mobilselskabers apps.

Vil min telefon stadig fungere, hvis den er låst op?

Ulåste telefoner kan bruges på næsten alle trådløse udbydere. I stedet; låste telefoner kan kun bruges med én operatør. … Den bedste måde at teste din telefons låsestatus på er ved at indsætte et SIM-kort fra en anden udbyder – du vil se en fejlmeddelelse, hvis din telefon er låst.

Anbefalede: