Logo da.boatexistence.com

Følger statsregnskaber gaap?

Indholdsfortegnelse:

Følger statsregnskaber gaap?
Følger statsregnskaber gaap?

Video: Følger statsregnskaber gaap?

Video: Følger statsregnskaber gaap?
Video: CPA FAR Exam-Government Accounting-The Basics-Darius Clark 2024, Kan
Anonim

I. Regeringer og regnskabsbranchen anerkender GASB som den officielle kilde til almindeligt accepterede regnskabsprincipper (GAAP) for statslige og lokale myndigheder. (GASB et blik). GASB-standarder er kun GAAP for statslige og lokale statslige enheder.

Gælder GAAP for offentligt regnskab?

Men GAAP gælder ikke for offentlige enheder … The Governmental Accounting Standards Board fastlægger de finansielle rapporteringsstandarder for statslige og lokale myndigheder. Federal Accounting Standards Advisory Board fastlægger de finansielle rapporteringsstandarder for føderale regeringsagenturer.

Bruger lokale myndigheder GAAP?

For det første, statslige og lokale myndigheder bruger generelt accepterede regnskabsprincipper til at udarbejde deres finansielle rapporter, men denne GAAP er ikke virksomhedens GAAP, som er fastsat af Financial Accounting Standards Board. Government GAAP (GGAAP) er fastsat af Governmental Accounting Standards Board.

Hvilken type regnskab skal følge GAAP?

Finansielt regnskab skal følge almindeligt accepterede regnskabsprincipper (GAAP), mens ledelsesregnskab ikke behøver at følge GAAP. Finansielt regnskab er obligatorisk, mens ledelsesregnskab ikke er det.

Følger GASB GAAP?

GASB blev etableret i 1984 og er den uafhængige, private sektors organisation baseret i Norwalk, Connecticut, der etablerer regnskabs- og finansrapporteringsstandarder for amerikanske stater og lokale myndigheder, der følger generelt accepterede regnskabsprincipper(GAAP). … For mere information, besøg www.gasb.org.

Anbefalede: