Logo da.boatexistence.com

Hvornår har du brug for en overligger?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår har du brug for en overligger?
Hvornår har du brug for en overligger?

Video: Hvornår har du brug for en overligger?

Video: Hvornår har du brug for en overligger?
Video: Why Has This Lintel Cracked? 2024, Kan
Anonim

Der kræves overligger til alle åbninger over trærammer, der er større end 600 mm i bredden, og for alle åbninger over stålrammer større end 900 mm.

Hvilken størrelse åbning kræver en overligger?

Hvilken størrelse betonoverligger skal jeg bruge? Overliggeren skal monteres med et minimum endeleje på 150 mm, så mål din åbning og tilføj mindst 300 mm.

Hvornår ville du bruge en overligger?

En overligger er en strukturel vandret støtte, der bruges til at spænde over en åbning i en væg eller mellem to lodrette understøtninger. Det bruges ofte over vinduer og døre, som begge repræsenterer sårbare punkter i en bygnings struktur. Overliggere bruges generelt til bærende formål, men de kan også være dekorative.

Har du altid brug for en overligger over et vindue?

1. Skal vi montere overligger til alle vinduer og døre? I nybyggeri; yes. Alt efter de gældende regler skal der monteres en overligger, og det vil bygherren gøre.

Er der overligger påkrævet?

Hvis der dannes en åbning i en væg, skal strukturen over åbningen, selvom den er relativt lille, understøttes. … Én overligger (norm alt lavet af stål, med isolering integreret i den), der understøtter både det indre og ydre blad af en hulmurskonstruktion.

Anbefalede: