Hvad er buet overligger?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er buet overligger?
Hvad er buet overligger?

Video: Hvad er buet overligger?

Video: Hvad er buet overligger?
Video: Why do we provide Lintel beam?? | Lintel beam, slab & sunshade reinforcement | 3d animation #beam 2024, September
Anonim

langs væggen over pilastrene og buer op til en bue i . center uden afbrydelse. Denne frit opsvingede støbning er, hvad der menes. ord "buet overligger" i diskussionen nedenfor.

Hvad blev post-og-overligger brugt til?

De gamle egyptere brugte post-og-overliggersystemet til mere end stenmonumenter. De brugte det til at lave hele bygninger af sten, hvilket var meget vanskeligere. Ægypterne lavede dog ikke kun små huse. De byggede massive paladser til faraoerne og templer til guderne.

Hvilket er eksemplet på Trabeated-konstruktion?

Lintel-bjælker Et bemærkelsesværdigt eksempel på et trabeat system er i Volubilis, fra romertiden, hvor den ene side af Decumanus Maximus er foret med trabeerede elementer, mens den modsatte side af kørebanen er designet i buet stil.

Er Stonehenge efter-og-overligger?

Sådanne gamle strukturer som Stonehenge, i Storbritannien, blev konstrueret på post-og-overliggersystemet, som var grundlaget for arkitektur fra forhistorisk til romertid. Det indre af egyptiske templer og det ydre af græske templer er afgrænset af søjler dækket af stenoverliggere.

Hvad menes med post-og-overligger-system?

Påstolpe-og-overliggersystemet er en enkel konstruktionsmetode, der involverer brugen af lodrette og vandrette elementer De lodrette lodrette sider understøtter horisontalerne og skaber en etage af en bygning. Yderligere vertikaler kan placeres oven på horisontalerne for at skabe strukturer med mere end ét niveau.

Anbefalede: