Logo da.boatexistence.com

I en termogravimetrisk analysator?

Indholdsfortegnelse:

I en termogravimetrisk analysator?
I en termogravimetrisk analysator?

Video: I en termogravimetrisk analysator?

Video: I en termogravimetrisk analysator?
Video: Thermogravimetric Analyzer TGA Q500 2024, Kan
Anonim

Termogravimetriske analysatorer mål ændringer i masse eller vægt som reaktion på stigninger i temperatur eller tid Disse slags målinger kan give værdifuld information om et materiales termiske stabilitet, reaktion på oxidation, sammensætning, nedbrydningskinetik, fugtindhold og mere.

Hvad er princippet for termogravimetrisk analyse?

Dens principielle anvendelser omfatter måling af et materiales termiske stabilitet, fyldstofindhold i polymerer, fugt- og opløsningsmiddelindhold og den procentvise sammensætning af komponenter i en forbindelse Principielle anvendelser af TGA omfatter måling af et materiales termiske stabilitet og dets sammensætning.

Bruges i termogravimetrisk analyse?

Instrument brugt i TGA er en termobalance. Instrument brugt i DTA er et DTA-apparat. TGA giver kun information om stoffer, der viser en ændring i masse ved opvarmning eller afkøling.

Hvad er termogravimetrisk kurve?

Definition: Et plot af vægt% vs. temperatur, norm alt bestående af en række trin, opnået ved at måle massen af en prøve under opvarmning.

Hvad er et TGA-instrument?

Den termogravimetriske analysator (TGA) er et væsentligt laboratorieværktøj, der bruges til materialekarakterisering TGA bruges som en teknik til at karakterisere materialer, der anvendes i forskellige miljø-, fødevare-, farmaceutiske og petrokemiske applikationer. PerkinElmer er førende i TGA.