Logo da.boatexistence.com

Har swakopmund sommertid?

Indholdsfortegnelse:

Har swakopmund sommertid?
Har swakopmund sommertid?

Video: Har swakopmund sommertid?

Video: Har swakopmund sommertid?
Video: Embark On A Fun Motorcycle Ride To The Dune With Me. - EP. 127 2024, Kan
Anonim

Swakopmund holder i øjeblikket Central Africa Time (CAT) hele året. DST er ikke længere i brug. Urene skifter ikke i Swakopmund, Namibia. Den tidligere sommertid-ændring i Swakopmund var den 24. oktober 2017.

Hvilken region har ikke sommertid?

Hawaii og Arizona er de eneste to stater i USA, der ikke overholder sommertid. Flere oversøiske territorier overholder dog ikke sommertid. Disse områder omfatter Amerikansk Samoa, Guam, Northern Mariana Islands, Puerto Rico og De amerikanske Jomfruøer.

Bruger Bolivia sommertid?

Bolivia overholder i øjeblikket Bolivia Time (BOT) hele året. Sommertid er ikke blevet brugt siden vores registreringer startede i 1970.

Har Peru sommertid?

Peru Time (PET) er den officielle tid i Peru. Det er altid 5 timer efter Coordinated Universal Time (UTC−05:00). Peru har kun én tidszone og overholder ikke sommertid.

Har SA sommertid?

I Australien er Sommertid observeret i New South Wales, Victoria, South Australia, Tasmanien, Australian Capital Territory og Norfolk Island. Sommertid observeres ikke i Queensland, Northern Territory, Western Australia, Christmas Island eller Cocos (Keeling) Islands.

Anbefalede: