Logo da.boatexistence.com

Kan du stille et køleskab på bagsiden?

Indholdsfortegnelse:

Kan du stille et køleskab på bagsiden?
Kan du stille et køleskab på bagsiden?

Video: Kan du stille et køleskab på bagsiden?

Video: Kan du stille et køleskab på bagsiden?
Video: 6 gode råd når du skal købe et vinkøleskab 2024, Kan
Anonim

Hvis du lægger dit køleskab ned for at flytte det, kan du lægge det på forsiden eller siden, men det anbefales ikke, at du lægger det på bagsiden – vægten af køleskabets krop på dets arbejdsdele kan beskadige dem, selvom de ikke er blotlagte.

Hvor længe kan du lægge et køleskab på bagsiden?

Hvis den har ligget på siden i 30 minutter under transport, så vent 30 minutter, når den er oprejst igen. Hvis den har været på siden i mere end et døgn, bør du vente 24 timer.

Kan jeg lægge et køleskab, fryser ned for at transportere det?

Køleskabe skal transporteres opretstående

Du bør aldrig lægge dit køleskab, fryser ned Når det er på bagsiden eller siden, vil der flyde olie ind i kølerørene, og den løber muligvis ikke ud af dem, når køleskabet bevæger sig tilbage til en oprejst position. Som en konsekvens kan dit køleskab holde op med at køle ordentligt eller gå helt ned.

Hvilken side lægger du et køleskab ned?

Hvis du skal lægge enheden på siden, læg den ned på den modsatte side, hvor kompressorledningerne løber ud af kompressoren. Hvis f.eks. kompressorledningen forlader kompressoren på højre side af enheden, skal du lægge køleskabet på dets venstre side.

Kan du lægge et gammelt køleskab på siden?

Ja, det er generelt sikkert at lægge dit køleskab på siden, når du transporterer det. … Du bør lade kompressorolien sætte sig, før du tænder for dit køleskab.

Anbefalede: