Var Schumacher nogensinde stigen?

Indholdsfortegnelse:

Var Schumacher nogensinde stigen?
Var Schumacher nogensinde stigen?

Video: Var Schumacher nogensinde stigen?

Video: Var Schumacher nogensinde stigen?
Video: Лучший шашлычник Азербайджана в гостях у Сталика! Часть 1, "Фигурный шашлык" новинка 2023. 2024, September
Anonim

The Stig er en karakter fra det britiske motor-tv-show Top Gear. … I serie 13 episode 1 afslørede showet i spøg Stig som syv-dobbelt verdens champion F1-kører Michael Schumacher.

Var Lewis Hamilton nogensinde Stig?

Otte forskellige personer inklusive Lewis Hamiltons Formel 1-holdkammerat er blevet ansat som Top Gears mystiske testkører The Stig, er det blevet hævdet. … Finnen stillede op som The Stig for at prøvekøre en Renault F1-bil i 2004, ifølge avisen.

Hvem var Stig i 24-timersløbet?

Fra racerløb i det prestigefyldte 24 Hours of Le Mans til at give Tom Cruise en kørelektion i sin rolle som The Stig på BBC Top Gear, få mennesker har haft en mere mindeværdig karriere inden for motorsport end Ben Collins.

Who was The Stig USA?

Der er dog nogle oplysninger derude om, hvem der har portrætteret den amerikanske version. Ifølge hans biografiside hos Goodreads var chaufføren Paul F. Gerrard The Stig i USA i otte år fra 2008 til 2016.

Hvilket år var Michael Schumacher The Stig in Top Gear?

Sæson 13 af Storbritanniens Top Gear startede i juni 2009. Under afsnit 1 af den nye sæson var en af de anmeldte biler den 860-hestekræfter Ferrari FXX, som drejede en omgang af showets testbane med en 1:10,7, hvilket placerede den øverst på tavlen.

Anbefalede: