Logo da.boatexistence.com

Tror baptister på treenigheden?

Indholdsfortegnelse:

Tror baptister på treenigheden?
Tror baptister på treenigheden?

Video: Tror baptister på treenigheden?

Video: Tror baptister på treenigheden?
Video: Объявила мужа импотентом, а потом убила? Джин Харлоу#заговор Голливуда 2024, Kan
Anonim

Ligesom andre kristne trosretninger tror baptister, at Jesus og Gud er den samme; de er forskellige, og alligevel udgør de den samme tredelte guddom kendt som Treenigheden. Mens Gud, Jesus og Helligånden udgør treenigheden, tror baptister, at alle tre er den samme guddom, bare forskellige repræsentationer af den.

Hvilke religioner tror ikke på treenigheden?

De største ikke-trinitære kristne kirkesamfund er Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, Oneness Pentecostals, Jehovas Vidner, La Luz del Mundo og Iglesia ni Cristo.

Tror baptister på Helligåndens gaver?

Helligånden styrker også aktivt troende med åndelige gaver, ifølge baptister. Eksempler på disse åndelige gaver omfatter undervisning, forkyndelse og evangelisering. De fleste baptister tror ikke på et moderne udtryk for mirakuløse åndelige gaver beskrevet i Bibelen, såsom at tale i tunger og profetier.

Hvad er baptisternes vigtigste overbevisninger?

Mange baptister tilhører kristendommens protestantiske bevægelse. De tror, at en person kan opnå frelse gennem tro på Gud og Jesus Kristus Baptister tror også på Bibelens hellighed. De praktiserer dåb, men tror, at personen skal være helt nedsænket i vand.

Hvad baptister tror ikke på?

Baptister tror ikke , at dåb er nødvendig for frelse. Derfor er dåben for baptister en ordinance, ikke et sakramente, da den efter deres opfattelse ikke giver nogen frelsende nåde.

Anbefalede: