Logo da.boatexistence.com

I computer, hvad er ikon?

Indholdsfortegnelse:

I computer, hvad er ikon?
I computer, hvad er ikon?

Video: I computer, hvad er ikon?

Video: I computer, hvad er ikon?
Video: What is an Icon in Computer| Shorts 2024, Kan
Anonim

Ikonet er en lille grafisk repræsentation af et program eller en fil Når vi dobbeltklikker på et ikon, åbnes den tilknyttede fil eller program. For eksempel, hvis vi skulle dobbeltklikke på ikonet Denne computer, ville det åbne Windows Stifinder. … Ikoner hjælper brugere med hurtigt at identificere den filtype, der repræsenteres af ikonet.

Hvad er ikon med eksempel?

Definitionen af et ikon er en grafisk repræsentation af noget, en person eller ting, der er symbolsk eller er en bemærket figur. Et eksempel på et ikon er " hjem"- eller "finder"-ikonet på din computer … Et eksempel på et ikon er et maleri af Jesus Kristus.

Hvad kaldes ikoner?

Et ikon er et lille billede eller symbol på en grafisk brugergrænseflade (GUI), der repræsenterer et program (eller en kommando), en fil, en mappe (også kaldet en mappe) eller enhed (såsom en harddisk eller floppy). Udtrykket kommer fra det græske ord eikon, som betyder lighed, billede eller portræt.

Hvad er ikoners korte svar?

Et ikon er en lille grafisk repræsentation af et program, en funktion eller en fil. … Ikoner hjælper brugere med hurtigt at identificere den filtype, der repræsenteres af ikonet. Billedet er et eksempel på "Denne computer"-ikoner i forskellige versioner af Microsoft Windows.

Hvad er ikonforklaring?

Ikoner. Ikonet er en lille grafisk repræsentation af et program eller en fil. Når vi dobbeltklikker på et ikon, åbnes den tilknyttede fil eller program. Hvis vi for eksempel skulle dobbeltklikke på ikonet Denne computer, ville det åbne Windows Stifinder.

Anbefalede: