Logo da.boatexistence.com

Skal jeg være bekymret over lavt wbc?

Indholdsfortegnelse:

Skal jeg være bekymret over lavt wbc?
Skal jeg være bekymret over lavt wbc?

Video: Skal jeg være bekymret over lavt wbc?

Video: Skal jeg være bekymret over lavt wbc?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Kan
Anonim

Et lavt antal hvide blodlegemer kan være alvorligt, fordi det øger din risiko for at udvikle en potentielt livstruende infektion. Søg hurtig lægehjælp, hvis du har et lavt antal hvide blodlegemer og har tegn på en infektion, såsom feber, hævede lymfeknuder, ondt i halsen eller hudlæsioner.

Er lavt WBC grund til bekymring?

Et virkelig lavt antal hvide blodlegemer giver dig også højere risiko for infektioner - typisk bakterielle infektioner. Men virusinfektioner kan også være en bekymring. For at hjælpe med at reducere din infektionsrisiko kan din læge foreslå, at du bærer en ansigtsmaske og undgår nogen med forkølelse eller anden sygdom.

Hvad er et farligt lavt antal hvide blodlegemer?

Generelt har en voksen, der har færre end 1.000 neutrofiler i en mikroliter blod, neutropeni. Hvis neutrofiltallet er meget lavt, færre end 500 neutrofiler i en mikroliter blod, kaldes det alvorlig neutropeni.

Kan Covid forårsage lav WBC?

Lavt antal hvide blodlegemer har vist sig at bidrage til alvorlig sygdom og død hos mennesker med COVID. Selvom du muligvis ikke er i stand til at forhindre et lavt antal hvide blodlegemer, kan du tage skridt til at forhindre en COVID-infektion.

Hvad er et alarmerende WBC-tal?

For voksne betragtes generelt et antal af mere end 11.000 hvide blodlegemer (leukocytter) i en mikroliter blod som et højt antal hvide blodlegemer.

Anbefalede: