Logo da.boatexistence.com

Hvem er en tvetydig person?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er en tvetydig person?
Hvem er en tvetydig person?

Video: Hvem er en tvetydig person?

Video: Hvem er en tvetydig person?
Video: Никогда не дарите это, не берите чужую зависть к себе 2024, Kan
Anonim

I ambivalent refererer det til at have blandet, modstridende eller mere end én følelse om noget. … Hvis du er ambivalent omkring noget, føler du dig på to måder. 'Tvetydig' betyder på den anden side " uklar eller i stand til at blive forstået på to eller flere forskellige måder "

Hvad vil det sige at være en tvetydig person?

Definitionen af tvetydig er noget, der er uklart eller ikke nemt kan beskrives. Et eksempel på en, der kan give et tvetydigt svar på et spørgsmål, er en politiker, der taler med sine vælgere. adjektiv.

Hvad er et eksempel på tvetydigt?

Tvetydighed, eller fejlslutning af tvetydighed, er et ord, en sætning eller et udsagn, som indeholder mere end én betydning. … Det er for eksempel tvetydigt at sige " jeg red på en sort hest i rød pyjamas", fordi det kan få os til at tro, at hesten var iført rød pyjamas.

Er det godt at være tvetydig?

“ Tvetydighed er kun godt for os [som mennesker], fordi vi har disse virkelig sofistikerede kognitive mekanismer til at disambiguere,” siger han. "Det er virkelig svært at finde ud af detaljerne om, hvad det er, eller endda en form for tilnærmelse, som du kunne få en computer til at bruge. "

Hvad betyder tvetydig holdning?

adj. 1 har mere end én mulig fortolkning eller betydning.

Anbefalede: