Logo da.boatexistence.com

Hvad er en tvetydig stresstest?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en tvetydig stresstest?
Hvad er en tvetydig stresstest?

Video: Hvad er en tvetydig stresstest?

Video: Hvad er en tvetydig stresstest?
Video: Du ved da godt, at du er god nok, - men hvad med de andre? 2024, Kan
Anonim

Tvetydigt: Disse resultater er ufuldstændige. Dette betyder, at der kan have været ændringer med testen, men de er ikke diagnostiske for hjerteiskæmi. Yderligere test vil være nødvendige for at finde eventuelle problemer med blodforsyningen til hjertemusklen.

Hvad betyder inkonklusiv stresstest?

Hjertestresstest blev defineret som inkonklusive, når resultaterne blev anset for at være upålidelige og/eller når post-testsandsynligheden for signifikant CAD forblev på det mellemliggende niveau efter testning.

Hvad er næste skridt efter en unormal stresstest?

Næste trin: Angiografi Efter en stresstest indikerer en abnormitet, vender hjertespecialister sig til en mere invasiv, men også meget mere informativ test, en hjertekateterisering med angiografi. Et langt, tyndt rør kaldet et kateter føres gennem blodkar til hjertet.

Hvad får dig til at mislykkes i en nuklear stresstest?

Unormale resultater kan skyldes: Nedsat blodgennemstrømning til en del af hjertet. Den mest sandsynlige årsag er en forsnævring eller blokering af en eller flere af de arterier, der forsyner din hjertemuskel. Ardannelse i hjertemusklen på grund af et tidligere hjerteanfald.

Hvad er et godt tal for en stresstest?

Din målpuls under en stresstest afhænger af din alder. For voksne er den maksimale forudsagte hjertefrekvens 220 minus din alder. Så hvis du er 40 år gammel, er den maksimale forudsagte puls 220 – 40=180.

Anbefalede: