Logo da.boatexistence.com

Er van heusen et godt mærke?

Indholdsfortegnelse:

Er van heusen et godt mærke?
Er van heusen et godt mærke?

Video: Er van heusen et godt mærke?

Video: Er van heusen et godt mærke?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Juli
Anonim

Van Heusen er et top herretøjsmærke, der laver herretøj i topkvalitet. Deres jakkesæt er af høj kvalitet og giver et skarpt udseende. Deres skjorter kommer i mange designerstoffer såsom bomuldspoplin, oxford, button down eller klassisk ensfarvet hvid.

Hvilket er de bedste skjortemærker i verden?

Top 20 bedste skjortemærker

  1. Ralph Lauren. Ralph Lauren Corporation, også kendt som "Ralph Lauren Corp." og stiliseret som "Ralph Lauren Corp.", er et avanceret brand med de bedste skjorter.
  2. Tommy Hilfiger. …
  3. Lacoste. …
  4. Gucci. …
  5. Levi Strauss & Co. …
  6. Adidas. …
  7. Nike, Inc. …
  8. Versace. …

Hvor er Van Heusen-mærket fra?

Van Heusen-mærkets historie kan spores tilbage til 1881, da Moses Philips og hans kone Endel begyndte at reparere skjorter til kulminearbejdere i Pottsville, Pennsylvania, USA. Snart begyndte de at sy skjorter og sælge dem i vogne til de lokale minearbejdere.

Er Arrow et godt mærke?

Listen omfatter 320 nye mærker i top 1000. Arrow, født i 1851, er et blue blooded amerikansk mærke – modigt, tidløst og elegant. … I dag har dette enestående mærke et udvalg, der passer til beslutningstageren på et kontor på hjørnet, såvel som den unge professionelle, der en dag søger at nå dertil.

Er Stafford-skjorter gode?

Den bedste skjorte på et budget er uden tvivl JCPenney's Stafford-linje Disse skjorter starter ved kun $25,00, og deres 80% bomuld / 20% polyester konstruktion gør dem bygget til at holde. Deres lave pris, klassiske stil og lange livscyklus gør dem til et godt valg til enhvers garderobe.

Anbefalede: