Hvilken del af milpitas lugter?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken del af milpitas lugter?
Hvilken del af milpitas lugter?

Video: Hvilken del af milpitas lugter?

Video: Hvilken del af milpitas lugter?
Video: Sådan bruges Selvbetjent bilvask - Bilvask 3 trin + tips 2024, Oktober
Anonim

Boligkøbere Pas på! Den sydlige ende af byen er skånet lugten. Hvor som helst syd for Calaveras Blvd. til San Jose grænsen. De ældre kvarterer med gårdhaver ligger på bjergsiden (østsiden) af Milpitas og har navne som Parktown (huse samlet omkring parker) og Milford.

Hvor lugter det i Milpitas?

Ifølge Milpitas lugtkontrolhandlingsplan omfatter potentielle lugtkilder i Milpitas-området: Newby Island Lossepladser og komposteringsoperationer . ZWED Anaerob organisk fordøjelsesanlæg . Milpitas spildevandspumpestation.

Er Milpitas dårlig?

Milpitas i Santa Clara County er bedst kendt for to ting: et stort indkøbscenter og en mystisk dårlig lugt. Lugten, der er blevet beskrevet som affaldslignende og minder om spildevand, har plaget fattige Milpitians i mere end et årti.

Er Milpitas et godt sted at bo?

Milpitas ligger i Santa Clara County og er et af de bedste steder at bo i Californien … I Milpitas er der en masse restauranter, kaffebarer og parker. Mange familier og unge fagfolk bor i Milpitas, og beboerne har en tendens til at være liberale. De offentlige skoler i Milpitas er højt vurderede.

Er Milpitas en lille by?

Milpitas er en rimelig stor forstadsby, der ligger mellem San Jose og Fremont, men har bevaret den småby-stemning, hvilket gør os til det bedste sted at bo.

Anbefalede: