Logo da.boatexistence.com

Hvilken mini bødker er cabriolet?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken mini bødker er cabriolet?
Hvilken mini bødker er cabriolet?

Video: Hvilken mini bødker er cabriolet?

Video: Hvilken mini bødker er cabriolet?
Video: Гениальные Лайфхаки, Которые Действительно Работают ▶3 2024, Juli
Anonim

Cooper S og John Cooper Works cabriolet har begge en 2,0-liters turbo I-4. Den udvikler 189 hk og et drejningsmoment på 207 lb-ft i Cooper S eller 228 hk og 236 lb-ft i JCW. Mini anslår 6,7 sekunder til 60 sekunder i Cooper S, og John Cooper Works-modellen kan opnå det samme på 6,3 sekunder.

Lager Mini Cooper en cabriolet?

MINI Cabriolet modeller. 2022 Mini Convertible er en lille cabriolet tilgængelig i tre udstyrsniveauer: Cooper, Cooper S og John Cooper Works (også kaldet JCW). … John Cooper Works opgraderer 2,0-liters motoren (228 hk, 235 lb-ft) og udstyrer bilen med en otte-trins automatgearkasse.

Er en Mini Cooper hardtop en cabriolet?

Den kommer i tre karrosserityper – den to- og fire- dørs Mini Hardtop og Mini Cabriolet – og den er sjov at køre takket være dens kraftfulde motorer og dygtige håndtering. Kabinen er smuk og stilfuld, og de tekniske funktioner er nemme at bruge. Mini Cooper har dog sine fejl.

Er Mini Cooper 5-dørs cabriolet?

Ny Mini 3-dørs, Mini 5-dørs og Mini Cabriolet vil begynde at nå ud til markeder glob alt fra marts 2021. … Mini sælger i øjeblikket den 3-dørs luge, Cabriolet, Countryman og Cooper JCW i Indien til en pris mellemRs 35,10 lakh og Rs 44,50 lakh (ex-showroom).

Er Mini Cooper cabriolet værd at købe?

Cooper cabriolet er den billigste cabrioletbil tilgængelig i Indien. Og her går kvaliteten ikke ned med prisen. Bilen byder på et suverænt og ikonisk design set i dens søskende, og udseendet med denne er præcis som traditionen tro.… Bilen er perfekt til luksus og virker som et livsstilsprodukt.

Anbefalede: