Logo da.boatexistence.com

Skrev Messi sin kontrakt på en serviet?

Indholdsfortegnelse:

Skrev Messi sin kontrakt på en serviet?
Skrev Messi sin kontrakt på en serviet?

Video: Skrev Messi sin kontrakt på en serviet?

Video: Skrev Messi sin kontrakt på en serviet?
Video: From ANUNNAKI to the BIBLICAL YAHWEH | Tracing the path of the only god. 2024, Kan
Anonim

Den 34-årige underskrev sin første kontrakt med Barcelona i 2000 på en serviet, da han kun var 13, men hans kontrakt udløb den 30. juni, hvilket betyder, at han kunne se en gang igen længere væk.

Hvor meget er Messis serviet værd?

Vævet brugt af Messi er til salg på et populært websted ved navn Meikeduo, og det har været prissat til $1 million. Vævet, der blev smidt i skraldespanden, blev angiveligt indsamlet af en anonym person.

Skrev Messi en ny kontrakt?

Lionel Messi underskrev endelig sin ivrigt forventede Paris Saint-Germain-kontrakt tirsdag aften for at fuldføre det skridt, der bekræfter afslutningen på et karrierelangt samarbejde med Barcelona og sender PSG ind i en ny æra.… "Jeg er spændt på at begynde et nyt kapitel i min karriere i Paris Saint-Germain," sagde Messi.

Hvilket hold skal Messi til i 2021?

Fodbold - Lionel Messi ankommer til Paris for at slutte sig til Paris St Germain - Paris-Le Bourget Lufthavn, Paris, Frankrig - 10. august 2021 Lionel Messi vinker, da han ankommer til Paris. Lionel Messi har sagt ja til at slutte sig til Paris Saint-Germain på en to-årig kontrakt.

Hvor underskrev Messi sin nye kontrakt?

Efter at have afsluttet et samarbejde med FC Barcelona, der strakte sig over mere end to årtier, sagde argentineren, at PSG "matcher mine fodboldambitioner." Handlen er værd omkring €35 millioner netto om året og har en option på forlængelse.

Anbefalede: