Logo da.boatexistence.com

Hvad er et thunk-slang?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er et thunk-slang?
Hvad er et thunk-slang?

Video: Hvad er et thunk-slang?

Video: Hvad er et thunk-slang?
Video: DON'T Learn Slang 2024, Kan
Anonim

A thunk er en høj, dyb lyd, som det thunk dit hoved slår mod dit skrivebord, når du falder i søvn i matematiktimen. Igen. Det uformelle, imitative tøn er et godt ord for den hule dunkende lyd af noget tungt, der gør en kedelig indvirkning.

Betyder thunk at tænke?

6 svar. Thunk forekommer som datid og datid og participium af tanke i nogle regionale dialekter og bruges lejlighedsvis på en sjov måde. I 'Finnegan's Wake' skrev Joyce 'I then tuk my taken~place liggende, I thunk I told you' og i 'Ulysses' brugte han det som et substantiv: 'Have a good old thunk'.

Hvad betyder, hvem ville have troet?

uformel humoristisk (også hvem ville have tænkt på det… ?, hvem ville synes om det?, hvem ville synes om det?) brugte til at udtrykke overraskelse, eller nogle gange i en humoristisk måde, når noget overhovedet ikke er overraskende: Sangskriveren, sangeren og entertaineren blev en amerikansk kongresmedlem.

Hvad er en skrubbemand?

Scrub er slang for en person, der simpelthen er dårlig til noget-en helt uden talent. Dette kunne være i sport, videospil eller takket være TLC's hitsang, relationer.

Hvad betyder figen i slang?

navneord. en person, der dybest set er ubrugelig og tager dårlige beslutninger. Chuck er den største figur.

Anbefalede: