Logo da.boatexistence.com

Hvornår er plebs tilbage?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår er plebs tilbage?
Hvornår er plebs tilbage?

Video: Hvornår er plebs tilbage?

Video: Hvornår er plebs tilbage?
Video: Донецкая КОЛЛАБОРАНТКА опровергает ЛОЖЬ СКАБЕЕВОЙ и СИМОНЬЯН — Евгений Вольнов - майор Чернобаев 2024, April
Anonim

ITV2 sitcom vender ikke tilbage for en sjette serie, har dens forfatter og instruktør Sam Leifer afsløret. Han sagde til The Sun: 'Efter fem serier ville vi ud med et brag. Så vi sender plebs af sted for at slutte sig til hæren. 'Det er ikke overraskende, at de ikke dækker sig selv i herlighed eller vender tilbage som sejrende helte.

Skal der være en plebs sæson 6?

ITV2's Plebs har annonceret, at de ikke vil vende tilbage i en sæson 6 – og i stedet afslutte sitcomen med en hyldest til Blackadder. Serien, der fulgte tre elskelige, om end noget enkle, karakterer, mens de navigerede i livet i det antikke Rom.

Er Aurelius død plebs?

Stylax foretog et chok-exit fra Plebs i det første afsnit af serie fire, som blev sendt mandag den 9. april. Han døde efter at være blevet klemt af en betonklods i en industriulykke.

Hvor historisk nøjagtig er plebs?

Plebs tager historisk nøjagtighed overraskende alvorligt; Den eminente historiker Mary Beard er endda med som rådgiver. "Det forsøger at fusionere noget ganske intelligent og højprydet med noget, der åbenbart er den laveste fællesnævner, du kan få," siger Rosenthal.

Blev plebs aflyst?

Plebs er frisk på sin femte serie, der afsluttes i november 2019, og selvom co-producer Sam Leifer har fort alt The Sun, at der var potentiale for mere, er det besluttet, at sitcomen slutter.

Anbefalede: