Logo da.boatexistence.com

Hvilket spil var bautista bat flip?

Indholdsfortegnelse:

Hvilket spil var bautista bat flip?
Hvilket spil var bautista bat flip?

Video: Hvilket spil var bautista bat flip?

Video: Hvilket spil var bautista bat flip?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Når det kommer til de mest ikoniske baseball-øjeblikke i det 21. århundrede, er der ikke mange, der kan toppe Jose Bautistas episke batflip for at sætte punktum for hans klare, tre-løbs homer i the afgørende kamp 5 i 2015 American League Division Series mellem Blue Jays og Rangers

Hvornår var Bautista-flagermus-flip?

Under kamp 5 i 2015 American League Division Series mellem Toronto Blue Jays og Texas Rangers på Blue Jays' hjemmestadion i Rogers Center i Toronto, Ontario, under Blue Jays højre fielder José Bautista i syvende inning udførte det, Andrew Keh fra The New York Times beskrev som muligvis …

Hvem startede flagermus-flip?

TORONTO -- Sig ordene "bat flip" til enhver beboer i Toronto, og det første, der sandsynligvis falder dig ind, er Jose Bautista Tro det eller ej, onsdag er det fem år siden den tidligere Toronto Blue Jay-stjerne nåede sin vej til hjemmepladen og leverede et af de mest ikoniske øjeblikke i canadisk sportshistorie.

Hvad er batflip i baseball?

Et flagermus-flip opstår når en batter, efter at have ramt en tvivlsom homer, helst på et afgørende tidspunkt i en vigtig kamp, kaster sit bat i luften i en festlig gestus, i stedet for blot at lægge den på jorden og starte sit trav rundt om baserne.

Er flagermus-vendinger tilladt?

Flagermus at vende og kaste mod en slagmands hoved er absolut ikke tilladt. Selv Babe Ruths berømte kaldte skud og Joe Carters World Series walk-off kan have overtrådt disse tavse vedtægter.

Anbefalede: