Logo da.boatexistence.com

Hvorfor University of East Anglia?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor University of East Anglia?
Hvorfor University of East Anglia?

Video: Hvorfor University of East Anglia?

Video: Hvorfor University of East Anglia?
Video: University of East Anglia - Across the Pond 2024, Kan
Anonim

UEA er en forskningsintensiv institution anerkendt for kvaliteten af sin forskning Den er rangeret som nummer 10th i Storbritannien for kvaliteten af dets forskningsoutput (Times Higher REF 2014 Analysis). Det er stolt af sin stærke forskning i spørgsmål i den virkelige verden, såsom kræft, demens og klimaændringer til vandsikkerhed og politik.

Hvorfor skal jeg studere på University of East Anglia?

Historieskolen ved UEA er et vidunderligt sted at være! Vi er et venligt, inkluderende og støttende fællesskab af studerende og lærde med en kærlighed til alt, hvad der har med historie at gøre! Vi har forbindelser til universiteter i hele Europa og længere væk for studerende, der ønsker at studere i udlandet i et semester i år 2.

Er UEA et godt universitet?

The Course

UEA er rangeret i UK Top 25 (The Times/Sunday Times 2020 og Complete University Guide 2020) og World Top 200 Universities (The Times Higher Education World University Rankings 2020).

Er UEA prestigefyldt?

University of East Anglia (UEA) opnår sin højeste nationale placering nogensinde. Til glæde for medarbejdere, studerende og alumner er UEA steget to pladser til en 12. plads i den prestigefyldte Complete University Guide-ligatabel. UEA placerede 12. nation alt i prestigefyldte @compuniguide Vores højeste placering nogensinde.

Hvad ved du om UEA?

Etableret i 1963, med undervisningsplads oprindeligt til omkring 1.200 studerende, UEA er nu hjemsted for 17.161 studerende. Vi er rangeret i top 25 i Storbritannien (Complete University Guide 2022) og World Top 200 Universities (182. i The Times Higher Education World University Rankings 2022).

Anbefalede: