Logo da.boatexistence.com

Hvordan er east grinstead?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan er east grinstead?
Hvordan er east grinstead?

Video: Hvordan er east grinstead?

Video: Hvordan er east grinstead?
Video: Может, Земля всё-таки плоская? 2024, Kan
Anonim

East Grinstead er en by i West Sussex, England, nær grænserne til East Sussex, Surrey og Kent, 43 km syd for London, 34 km nordøst for Brighton og 58 km nordøst for amtsbyen Chichester. Det civile sogn har et areal på 2.443,45 hektar. Befolkningen ved folketællingen 2011 var 26.383.

Er East Grinstead et dejligt område?

Berømt for sin Area of Outstanding Natural Beauty-status, en middelalderlig fortid, en eksklusiv hovedgade og dens nærhed til London, West Sussex-byen East Grinstead er en blomstrende samfund med masser at byde på. At sige, at East Grinstead er fuld af karakter er en underdrivelse.

Er East Grinstead barsk?

East Grinstead

Selvom byen har en af de ældste hovedgader i landet, tager det ikke væk fra det faktum, at det er et grimt forfærdeligt sted.

Er East Grinstead et velhavende område?

East Grinstead har været en vigtig købstad siden den tidlige middelalder. I dag er East Grinstead en af de rigeste byer i Sussex, hvor mange af indbyggerne pendler til London for at arbejde. … Byen er vokset meget i løbet af det sidste århundrede, men der er stadig nogle gamle bygninger at se.

Hvad er East Grinstead berømt for?

Byen er stedet for Queen Victoria Hospital, hvor den berømte plastikkirurg Archibald McIndoe behandlede forbrændinger ofre for Anden Verdenskrig og dannede the Guinea Pig Club.

Anbefalede: