Logo da.boatexistence.com

Hvorfor rwth aachen university?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor rwth aachen university?
Hvorfor rwth aachen university?

Video: Hvorfor rwth aachen university?

Video: Hvorfor rwth aachen university?
Video: ДРОН ЗАСНЯЛ ГУБКА БОБ И ПАТРИКА 2024, Kan
Anonim

RWTH Aachen University er et sted, hvor fremtiden for vores industrialiserede verden er gennemtænkt. Dets succes i Tysklands Excellence Initiative afspejler dets enestående ry for forskning og uddannelse inden for videnskab, teknologi og teknik. …

Hvad er RWTH Aachen University kendt for?

RWTH Aachen University er det største teknologiuniversitet i Tyskland og et af de mest kendte i Europa. Hvert år kommer adskillige internationale studerende og videnskabsmænd til universitetet for at drage fordel af dets højkvalitetskurser og fremragende faciliteter, som begge er anerkendt på internation alt niveau.

Er RWTH Aachen bedre end tum?

Business magazine ranking: Nummer 1 i elektroteknik, informatik og forretningsinformationssystemer Virksomheder vurderer TUM akademiske programmer i tre discipliner til de bedste i Tyskland. … På andenpladsen blev RWTH Aachen, efterfulgt af TU Berlin på tredjepladsen.

Er Aachen godt for internationale studerende?

Universiteter i Aachen

Det har et bredt udvalg af internationale partnerskaber med universiteter og forskningscentre, hvilket gør det til et meget attraktivt valg for studerende over hele verden. … Over 44.000 studerende tager kurser på dette universitet til bachelor- og mastergrad.

Er Aachen et godt sted at studere?

Aachen er internation alt, elevorienteret og altid åbent for nye ideer. Det er også den vestligste by i Tyskland, beliggende på den belgiske og hollandske grænse. Dens prestigefyldte tekniske skole, centrale beliggenhed i Europa og behagelige størrelse har gjort Aachen til en magnet for internationale studerende.

Anbefalede: