Logo da.boatexistence.com

Blev malang skudt i Mauritius?

Indholdsfortegnelse:

Blev malang skudt i Mauritius?
Blev malang skudt i Mauritius?

Video: Blev malang skudt i Mauritius?

Video: Blev malang skudt i Mauritius?
Video: Børn spørger politiet om terror: hvorfor blev han skudt i hovedet? - DR Nyheder 2024, Juli
Anonim

Vi havde det meget sjovt med at optage i Goa og Mauritius på grund af al den vandsport og andre aktiviteter, vi har dyrket, som du alle vil se i filmen. At skyde for Malang var en fantastisk oplevelse. "

Hvilken del af Malang blev skudt i Mauritius?

Casela Nature Parks valgt som optagelsessted for Bollywoods næste bollywood-hitfilm 'Malang', instrueret af Mohit Suri, med Anil Kapoor, Disha Patani og Aditya Roy Kapur i hovedrollerne.

Hvor blev Malang-filmen optaget?

Aditya Roy Kapur-stjerneren Malang blev optaget på tværs af forskellige lokationer i Goa Filmen blev optaget flere populære steder i hele staten. Man kan endda få øje på flere strande og kirker i rammerne. Både Aditya Roy Kapur og Disha Patani ses ofte på en scooter, der strejfer langs gaderne i Goa i Malang.

Hvad skete der med Sara Malang?

Ydermere, da han bliver arresteret af Agashe, men hovedantagonisten Michael forbliver i live, tager filmen en kæmpe drejning, efter at Sara, der blev antaget at være død, vender tilbage og tager hævn ved at dræbe Michael Rodrigues på dagen for solhverv, mens han forsøgte at myrde sin kone.

Kommer der en Malang 2?

Skaberne bag actionthrilleren Malang har bekræftet, at en efterfølger er i værkerne … Vi er taknemmelige for publikum, der har vist en så fænomenal respons på vores film Malang efter teatrene, nu på OTT. Mens folk nyder Malang på Netflix, ja, vi kommer med Malang 2.

Anbefalede: