Logo da.boatexistence.com

Er eksilvej på tværs af platform?

Indholdsfortegnelse:

Er eksilvej på tværs af platform?
Er eksilvej på tværs af platform?

Video: Er eksilvej på tværs af platform?

Video: Er eksilvej på tværs af platform?
Video: [Path of Exile] What is the Best Platform, PC vs PS4!! 2024, Kan
Anonim

Har Path of Exile Crossplay Support? Desværre har det ikke Udvikler Grinding Gear Games har ingen planer om at tilføje spil på tværs af platforme til PoE i øjeblikket. Det er en skam i betragtning af, at den hektiske dungeon-crawler er tilgængelig på pc, PlayStation og Xbox, hvilket ville være den perfekte mulighed for at implementere dette.

Kommer Path of Exile 2 til konsoller?

Path of Exile 2 vil sandsynligvis springe PS4 og Xbox One over, Crossplay Being Looked Into. … Udvikleren Grinding Gear Games har lige livestreamet et kig på Path of Exile 2s nye anden akt, den dystre og skræmmende Vastiri-ørken. Du kan se en ny trailer til Path of Exile 2 nedenfor.

Er PoE bedre på pc eller konsol?

Dommen. Nå, jeg tror ikke, det er meget af en overraskelse for nogen, men pc'en er på næsten alle måder bedre til os eksil. Spillet er glattere på anstændig hardware, mindre udsat for nedbrud, når nye patches anvendes, og handelssystemet er så meget mindre besværligt. I enhver målbar forstand er det bedre.

Kan du spille PoE på Xbox?

Path of Exile: Ultimatum Expansion Available Now - Xbox Wire.

Kan PoE spilles på konsollen?

Path of Exile er et gratis online Action RPG, der foregår i Wraeclasts mørke fantasiverden. Tilgængelig på PC, macOS, PlayStation og Xbox nu.

Anbefalede: