Logo da.boatexistence.com

Hvornår døde stompin tom?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår døde stompin tom?
Hvornår døde stompin tom?

Video: Hvornår døde stompin tom?

Video: Hvornår døde stompin tom?
Video: Stompin' Tom Connors - The Hockey Song 2024, Kan
Anonim

Charles Thomas "Stompin' Tom" Connors, OC var en canadisk country- og folksanger-sangskriver. Han fokuserede udelukkende sin karriere på sit hjemland, Canada, og er krediteret for at have skrevet mere end 300 sange og har udgivet fire dusin albums med et samlet salg på næsten fire millioner eksemplarer.

Hvor gammel var Stompin Tom, da han døde?

Stompin' Tom Connors, en canadisk country-folk-sanger, hvis odes til det store land, han havde strejfet rundt som blaffertrubadur, gjorde ham til en elsket skikkelse fra de maritime provinser til British Columbia, døde onsdag i sit hjem i H alton Hills, Ontario. Han var 77.

Var Stompin Tom gift?

Original Toronto Star billedtekst: Bryllupsklokker på tv: Canadas første tv-bryllup, der blev set af anslået 2 millioner seere, fandt sted i går på CBC's Luncheon Date-program, da sangeren Stompin' Tom Connors, 36, gift Lena Welsh, 26, en tidligere barpige, han mødte for tre år siden.

Hvor er Stompin Tom-statuen?

Du vidste allerede, at Stompin' Tom var et nation alt ikon, men at have andre canadiere indsamle penge til at rejse en statue som en hyldest til hans liv, styrkede virkelig hans legendariske status.

Hvad er Stompin Tom Connors mest berømt for?

Stompin' Tom Connors var en canadisk folkelegende. Han var 77, da han døde onsdag i sit hjem i Ontario. For os i staten er hans mest kendte melodi " The Hockey Song", der spilles til hockeykampe over alt. Men for canadierne var Stompin' Tom Connors en inspiration på grund af hans nøgne nationalistiske stolthed.

Anbefalede: