Logo da.boatexistence.com

Har tia carrere en accent?

Indholdsfortegnelse:

Har tia carrere en accent?
Har tia carrere en accent?

Video: Har tia carrere en accent?

Video: Har tia carrere en accent?
Video: Tips to Improve Your Pronunciation From Expert @hadar.shemesh 2024, Kan
Anonim

Carrere var ikke fra Hongkong, og hun havde heller ikke en Hongkong-accent … I stedet fik hun Wayne's World-delen, som udødeliggjorde en rød blondekjole og inspirerede generationer af fremmede at bøje sig for hendes fødder og erklære sig "ikke værdige". (Dette er en ting i det virkelige liv, der sker ofte, sagde Carrere.)

Er Tia Carrere filippinsk?

Kendt for sine roller i Wayne's World og Relic Hunter, Tia, som var født på Hawaii af filippinske forældre, sagde, at hun var glad for muligheden for at arbejde med Mark igen, som hun mødte, mens hun lavede showet General Hospital.

Taler Wayne virkelig kantonesisk?

Alice Cooper er virkelig en Badass Bogorm i det virkelige liv. Mike Myers taler flydende kantonesisk. Waynes dialog på sproget er 100 % autentisk, hvis det er dybt fremhævet.

Er Crucial Taunt et rigtigt band?

"Wayne's World" var fyldt med langhårede, rock 'n' roll-typer – inklusive, selvfølgelig, Wayne selv – så det er svært at sige med sikkerhed, hvilken du henviser til. Men det var ikke Brendan Fraser.

Hvem er med i bandet Crucial Taunt?

Generisk hårdt rock/metal-band med Wayne Campbells (Mike Myers) tot alt babealicious, basspillende, asiatisk-amerikansk kæreste, Cassandra Wong (Tia Carrere), i filmene Wayne's World (1992) og efterfølgeren, Wayne's World 2 (1993).

Anbefalede: