Hvem er kavalerdigterne?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er kavalerdigterne?
Hvem er kavalerdigterne?

Video: Hvem er kavalerdigterne?

Video: Hvem er kavalerdigterne?
Video: Cavalier Poets in hindi 2024, Oktober
Anonim

De mest kendte af kavalerdigterne er Robert Herrick, Richard Lovelace, Thomas Carew og Sir John Suckling De fleste af kavalerdigterne var hoffolk, med bemærkelsesværdige undtagelser. For eksempel var Robert Herrick ikke en hofmand, men hans stil markerer ham som en kavalerdigter.

Hvor mange digtere har Cavalier?

Lad os nu kort overveje værket af de fire store kavalerdigtere, vi har nævnt ovenfor.

Hvad er kavalerdigtning, der var de største kavalerdigtere?

Nogle af de mest fremtrædende Cavalier-digtere var Thomas Carew, Richard Lovelace, Robert Herrick og John Suckling. De efterlignede Ben Jonson, en samtidig Shakespeare. Disse digtere modsatte sig metafysisk poesi, såsom John Donnes.

Var John Milton en Cavalier-digter?

Cavalier-digterne skrev norm alt om trivielle emner, mens de metafysiske digtere generelt skrev om alvorlige emner. De vigtige Cavalier-digtere var Herrick, Lovelace, Suckling og Carew. … Milton var den største digter i den puritanske tidsalder, og han står med hoved og skuldre over alle sine samtidige.

Var Edmund Waller en kavalerdigter?

Mens en af genrerne Waller skrev i var Cavalier-poesi, han regnes ikke for blandt de mest berømte af Cavalier-digtere-generelt er hans forfatterskab formørket af Thomas Carews forfatterskab., Robert Herrick, Ben Jonson, Richard Lovelace, Sir W alter Raleigh, Sir John Suckling og Henry Vaughn.

Anbefalede: