Logo da.boatexistence.com

Er katte nyttige for mennesker?

Indholdsfortegnelse:

Er katte nyttige for mennesker?
Er katte nyttige for mennesker?

Video: Er katte nyttige for mennesker?

Video: Er katte nyttige for mennesker?
Video: 7 Grunde Til At KATTEN Er Det Bedste Kæledyr 2024, Kan
Anonim

At eje en kat kan bringe ubetinget kærlighed og kammeratskab til dit liv. At have en katteven kan også hjælpe med at lindre stress og forbedre dit hjertesundhed.

Hvordan hjælper huskatte mennesker?

A katten spinder inden for et område på 20-140 Hz, som er kendt for at være medicinsk terapeutisk for sygdomme hos mennesker. En kats spinden kan ikke kun sænke stress, det kan også hjælpe med besværlig vejrtrækning, sænke blodtrykket, hjælpe med at helbrede infektioner og endda helbrede knogler.

Er katte virkelig ligeglade med mennesker?

Du er virkelig mere end blot en kilde til mad for din kat: En undersøgelse offentliggjort i mandags viser, at katte også ser deres ejere som en kilde til komfort og sikkerhed. Med andre ord, de elsker dig … selvom de ikke viser det.

Blir katte følelsesmæssigt knyttet til deres ejere?

Forskere siger, at de har fundet ud af, at katte, ligesom børn og hunde, danner følelsesmæssig tilknytning til deres omsorgspersoner, herunder noget kendt som "sikker tilknytning" – en situation, hvor tilstedeværelsen af en omsorgsperson hjælper dem til at føle sig trygge, rolige, trygge og komfortable nok til at udforske deres miljø.

Føler katte kærlighed til deres ejere?

Og svaret er et rungende ja! Katte føler ofte ret stærk kærlighed til deres ejere og andre ledsagere. De er bare nogle gange lidt mere subtile omkring det end hunde.

Anbefalede: