Logo da.boatexistence.com

Hvilket område er abeokuta nord?

Indholdsfortegnelse:

Hvilket område er abeokuta nord?
Hvilket område er abeokuta nord?

Video: Hvilket område er abeokuta nord?

Video: Hvilket område er abeokuta nord?
Video: Explore ABEOKUTA, the capital city of the Gateway State || Ogun || Nigeria 2024, Kan
Anonim

Abeokuta North er et lok alt regeringsområde i Ogun State, Nigeria. Dets hovedkvarter er i byen Akomoje, nær Abeokuta. Det har et areal på 808 km² og en befolkning på 201.329 ved folketællingen i 2006. Det lokale regeringsområde omfatter Oyan-dæmningen, en vigtig vandkilde til byerne Lagos og Abeokuta.

Hvilken by er i Abeokuta North?

Abeokuta North er en LGA i Ogun-staten, som har sit hovedkvarter i Akomoje og består af flere byer, som omfatter Isagbesan, Ita-Kinoshi, Ita Balogun, Ita Iyalode, Ita Morin, Ita Oje, Oke Iddo, Ita, Oshin, Itaka, Ajitadun og Iyalo Iliewo Oke.

Hvilken side er Abeokuta North?

Abeokuta North er et lok alt regeringsområde, der findes i byen Abeokuta i Ogun-staten Sydvestlige Nigeria. Hovedkvarteret for Abeokuta North LGA er i byen Akomoje i Iberekodo-området i Abeokuta City.

Hvilke stater er syd syd i Nigeria?

Syd syd (6 stater): Bayelsa, Akwa Ibom, Edo, Rivers, Cross River and Delta.

Hvilken geopolitisk zone er Ogun State?

Ogun-staten er helt i troperne. Beliggende i den sydvestlige zone af Nigeria med et samlet landareal på 16.409,26 kvadratkilometer, det er mod vest afgrænset af Benin-republikken, mod syd af Lagos-staten og Atlanterhavet, mod øst ved Ondo-staten og mod nord af Oyo- og Osun-staterne.

Anbefalede: