Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er korvetter dyre?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er korvetter dyre?
Hvorfor er korvetter dyre?

Video: Hvorfor er korvetter dyre?

Video: Hvorfor er korvetter dyre?
Video: Why Are Used Corvettes SO Expensive? 2024, Kan
Anonim

Brugte Corvette-priser er steget dramatisk i løbet af de sidste 12 måneder, ifølge en ny undersøgelse offentliggjort af bilindustriens analysefirma iSeeCars. … "Sportsbiler er ikke praktiske køb, så chauffører er sandsynligvis mere villige til at betale en præmie for dem, især fordi de ikke er så almindelige på markedet for brugte biler. "

Betragtes Corvetter for dyre?

Hvor meget koster Chevrolet Corvette? 2021 Chevrolet Corvette Stingray coupe har a $59.900 startpris, hvilket er omtrent gennemsnittet for en luksus sportsvogn. Startprisen stiger til $67.400 for cabriolet-modeller. Billigere muligheder i denne klasse omfatter Toyota Supra og BMW Z4.

Hvad er så specielt ved Corvetten?

Kendt over hele verden som USAs sportsvogn, er Corvetten et eksempel på definitionen af innovation. Corvetten er verdens længstkørende, kontinuerligt producerede personbil Da den første Corvette rullede af banen for over 60 år siden, blev den født som et ikon. Corvette kaldte dog ikke altid Kentucky hjem.

Stiger Corvetter i værdi?

Chevrolet Corvette er KING, når det kommer til gensalg og indbytteværdier. Chevrolet Corvette fortsætter sin regeringstid som USAs foretrukne sportsvogn. En ny undersøgelse viser, at Chevrolet Corvette har den højeste gensalgs- og bytteværdi lige nu.

Hvorfor stiger Corvetter i værdi?

“Den nuværende prisstigning på brugte biler er uden sidestykke, og priserne vil sandsynligvis forblive høje i en overskuelig fremtid på grund af omfanget af den globale mangel på mikrochips og begrænset udbud af nye biler,” sagde Brauer.

Anbefalede: