Logo da.boatexistence.com

Kan shogun 2 køre på en bærbar computer?

Indholdsfortegnelse:

Kan shogun 2 køre på en bærbar computer?
Kan shogun 2 køre på en bærbar computer?

Video: Kan shogun 2 køre på en bærbar computer?

Video: Kan shogun 2 køre på en bærbar computer?
Video: THE CHARACTER YOU FIGHT IN SHADOW FIGHT 2...😏😏😏 2024, Juli
Anonim

Minimumskravet til hukommelse for Total War: SHOGUN 2 er 1 GB RAM installeret på din computer. … Total War: SHOGUN 2 vil køre på pc-system med Windows 7 / Vista / XP og opefter. Derudover har Mac- og Linux-versioner.

Kan min computer køre Shogun Total War?

For at spille SHOGUN: Total War™ - Collection skal du have en minimums CPU svarende til en Intel Atom Z510. Hvorimod en Intel Pentium 4 2.00GHz anbefales for at køre den. … SHOGUN: Total War - Collection vil køre på PC-system med Windows XP, Vista eller Windows 7 og opefter

Hvor mange GB er Shogun 2 Total War?

Det hele er for det meste rimeligt overskueligt, men du bliver nødt til at afsætte en stor 20GB harddiskplads. Her er den fulde liste, som offentliggjort på PC Gamer: Minimumsspecifikationer: 2 GHz Intel Dual Core-processor / 2,6 GHz Intel Single Core-processor eller AMD-ækvivalent (med SSE2)

Hvordan får jeg Shogun 2 Total War gratis?

Total War: Shogun 2 er i øjeblikket gratis på Steam For at erhverve det, skal du blot besøge linket og derefter tilføje det til din konto. Du kan downloade det, når du vil; når den først er føjet til din konto, er den din til at beholde for evigt. Tilbuddet er gyldigt fra den 27. april kl. 13.00 ET og varer indtil den 4. maj kl. 13.00 ET.

Kan min pc køre Fall of the Samurai?

For at spille A Total War Saga: FALL OF THE SAMURAI skal du som minimum have en CPU svarende til en Intel Core 2 Duo Q6867. Udviklerne anbefaler dog en CPU større eller lig med Intel Core i5-4400E for at spille spillet. Det billigste grafikkort, du kan spille det på, er en ATI FireMV 2400 PCIe.

Anbefalede: