Logo da.boatexistence.com

Gik joanna gaines på designskole?

Indholdsfortegnelse:

Gik joanna gaines på designskole?
Gik joanna gaines på designskole?

Video: Gik joanna gaines på designskole?

Video: Gik joanna gaines på designskole?
Video: What Really Happened to Joanna Gaines From Fixer Upper 2024, Kan
Anonim

Overraskende nok har Joanna ikke en formel designuddannelse. I stedet for at gå på designskolen lærte hun meget af det, hun kan på jobbet. … Hun havde trods alt studeret kommunikation på Baylor University og var ikke formelt uddannet i design.

Hvordan lærte Joanna Gaines design?

Joanna deltog i Baylor University (hendes mand, Chip, gik også på Baylor). Selvom du måske tror, hun modtog en grad relateret til design, er dette ikke tilfældet. … Hun indså hurtigt, at hun havde en passion for design. Joanna blev inspireret af nogle af de butikker, hun besøgte under sin tid i New York.

Hvor fik Joanna Gaines sin designerfaring fra?

Det var et praktikophold i New York City, der fik hendes ønske om at opdage, hvordan hun kunne skabe skønhed for mennesker. I en for hende ukendt storby, følte Jo sig altid mest hjemme, når hun trådte ind i de hyggelige og eftertænksomt kuraterede boutique-butikker, som inspirerede hende til at åbne sin egen butik i Waco, Texas.

Er Joanna Gaines indretningsarkitekt eller arkitekt?

Hun er en selvlært, selvfremstillet designer, som kom i lære hos sin mands byggefirma. Hun kunne tage NCIDQ-eksamenen, fordi hun har en universitetsgrad, bare ikke inden for indretning, arkitektur eller byggeledelse eller ingeniørvidenskab.

Hvilket designprogram bruger Joanna Gaines?

SketchUp Pro | SketchUp Dette er designprogrammet brugt af JoAnna Gaines!!:D. Find denne pin og mere på Projects af Jessica Stimson.

Anbefalede: