Logo da.boatexistence.com

Er kulde et abstrakt navneord?

Indholdsfortegnelse:

Er kulde et abstrakt navneord?
Er kulde et abstrakt navneord?

Video: Er kulde et abstrakt navneord?

Video: Er kulde et abstrakt navneord?
Video: Bright YELLOW Base - YAY or NAY??😎Super CONTRASTING Acrylic Pouring - Abstract Painting Art Tutorial 2024, Kan
Anonim

Er koldt et abstrakt navneord? Nej. Adjektivet kulde (der beskriver temperatur) er ikke engang et substantiv, og kulden (sygdom) er et konkret navneord, da det ikke er et abstrakt begreb.

Hvad er det abstrakte navneord for kulde?

Der er ingen abstrakt navneord for det konkrete navneord koldt eller adjektivet koldt. Et abstrakt navneord er et ord for noget, der ikke kan ses, høres, lugtes, smages eller røres. Kulden kan mærkes fysisk. Navneformen for adjektivet kulde er kulde, som også kan mærkes fysisk.

Hvilken slags navneord er koldt?

Som et substantiv refererer forkølelse ofte til en luftvejssygdom, der involverer nysen og overbelastning. Ordet kold har mange andre betydninger som et adjektiv, substantiv og adverb. Hvis noget er koldt, mangler det varme eller har en lav temperatur.

Er temperatur et abstrakt navneord?

Vi kan også bruge temperatur som et abstrakt navneord for at tale om begrebet temperatur mere bredt. Her er der dog ikke en specifik "rigtig temperatur" at tale om. "Rigtig" med abstrakte navneord kontrasterer en opfattelse af den, vi anser for at være ægte, med en, vi ikke gør ("rigtig kærlighed").

Hvad er eksemplet på abstrakt navneord?

Eksempler på abstrakte navneord omfatter frihed, vrede, frihed, kærlighed, generøsitet, næstekærlighed og demokrati. Bemærk, at disse navneord udtrykker ideer, begreber eller kvaliteter, som ikke kan ses eller opleves. Vi kan ikke se, høre, røre, smage eller lugte disse begreber.

Anbefalede: