Logo da.boatexistence.com

Hvor er det sydvestlige australien?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er det sydvestlige australien?
Hvor er det sydvestlige australien?

Video: Hvor er det sydvestlige australien?

Video: Hvor er det sydvestlige australien?
Video: 13-Day Road Trip Through Western Australia's South West Edge Perth to Esperance 2024, Kan
Anonim

The South West ligger i det sydvestlige hjørne af Australien og dækker et område på næsten 24.000 kvadratkilometer. Det sydvestlige Australiens mest populære turistdestination, South West kan prale af et unikt hotspot for biodiversitet, som omfatter et rigt og varieret naturmiljø.

Hvor er den sydvestlige region i WA?

Sydvestlandet omfatter Bunbury, den største by uden for Perth- og Peel-regionerne med en befolkning på omkring 68.000 i Greater Bunbury. Regionen strækker sig fra Yarloop i nord til Walpole i syd og Boyup Brook mod vest.

Hvor er Perth South West?

Australiens sydvestlige region er i det sydvestlige hjørne af det vestlige Australien, kun to timers kørsel syd for statens hovedstad, Perth. Den relativt kompakte region har korte (efter australske standarder!), naturskønne køreture mellem byerne, hvilket gør det nemt at navigere til i bil.

Hvor starter den sydvestlige region?

Arkæolog Erik Reed giver dog en beskrivelse, der er den mest almindeligt accepterede som definition af det amerikanske sydvest, som strækker sig fra Durango, Colorado i nord, til Durango, Mexico, i syd, og fra Las Vegas, Nevada i vest til Las Vegas, New Mexico i øst.

Er Perth en del af det sydvestlige område?

Det er Australiens fjerdemest folkerige by med en befolkning på 2,1 millioner, der bor i Greater Perth i 2020. Perth er del af South West Land Division of Western Australia, med det meste af hovedstadsområdet på Swan Coastal Plain mellem Det Indiske Ocean og Darling Scarp.

Anbefalede: