Logo da.boatexistence.com

Vil 2 ditos yngle?

Indholdsfortegnelse:

Vil 2 ditos yngle?
Vil 2 ditos yngle?

Video: Vil 2 ditos yngle?

Video: Vil 2 ditos yngle?
Video: Whitney Houston - I Will Always Love You (Official 4K Video) 2024, Kan
Anonim

No. Ditto er en meget speciel Pokémon. Ditto er også den eneste Pokémon, der kan yngle med en legendarisk Pokémon eller dens afkom, såvel som den eneste, der overhovedet kan yngle med kønsløse Pokémon.

Kan 2 ditos lave et æg?

Nej. Ditto er en meget speciel Pokémon. Det kan yngle med de fleste Pokémon, uanset køn (eller mangel på samme), og det producerede æg vil altid tilhøre dets partner.

Kan du opdrætte en ditto for at få en anden ditto?

Ditto: Både kønsløs og det eneste medlem af Ditto-æggegruppen, denne Pokémon kan yngle med enhver Pokémon, der ikke er medlem af No Eggs-gruppen. Den kan dog ikke yngle med en anden Ditto.

Hvad sker der, når du opdrætter 2 ditos Pixelmon?

Hvis en Ditto yngler med en anden Ditto, vil et æg indeholdende næsten enhver tilfældig Pokémon (undtagen legendariske Pokémon) blive produceret … Hvis dette sker, vil den vilde Pokémon blive en Ditto i spillerens fest eller pc-boks. Den Pokémon, der kan forvandles til Ditto, kan redigeres i konfigurationen.

Kan du avle 2 ditos i Pixelmon?

Ditto er i stand til at yngle med alle Pokémon udover dem i den uopdagede æggruppe. Hvis to Ditto yngler sammen, vil der blive produceret et æg indeholdende en tilfældig art af Pokémon.

Anbefalede: